Over

Even voorstellen

Mijn naam is Anouk, ik ben 27 jaar en ik woon in de buurt van Rotterdam samen met rode krullenbol Mario, peuter Soof en onze twee poezen Pip en Boef. Naast mijn gezin word ik heel blij van kamperen, (moes)tuinieren, gitaarmuziek, zomer, eten, kampvuurtjes en festivals.

5

En ja, ik ben ‘een beetje hippie’. Tenminste, zo word ik vaak genoemd door de mensen om mij heen. Dat vind ik overigens helemaal niet vervelend, want hippies zijn vrij, ruimdenkend, liefdevol en misschien ook een tikkeltje maf. Iets waar ik mijzelf ook wel in herken.

Hoe ‘Een Beetje Hippie’ ontstond

Twee jaar geleden werd ik moeder van Soof en vanaf het allereerste moment vielen alle overtuigingen rondom opvoeden van mij af. De kennis vanuit mijn pedagogische studies en voorgenomen opvoedstijlen schoof ik aan de kant en ik besloot te varen op mijn oerinstinct. Intuïtief, liefdevol en bewust is wat mijn moederschap kenmerkt. En omdat dat soms toch een beetje anders is dan anders (en ik hier veel vragen over kreeg), besloot ik mijn liefde voor schrijven te combineren met de liefde voor het hippieleven. En zo ontstond in 2018 mijn website www.eenbeetjehippie.com.

Wat valt er te lezen?

Je vindt hier leesvoer over bewust ouderschap, voeding en lifestyle. Je kunt over allerlei onderwerpen lezen zoals mijn bevalling, samen slapen of het omgaan met driftbuien. Maar ook recepten, reisjes en interieurtips vind je hier terug. Mijn verhalen zijn persoonlijk, eerlijk, onderbouwd en altijd ‘een beetje hippie’!

Een beetje meer hippie

Heb je zin in meer beeld bij de verhalen en (bijna) dagelijkse updates? Volg mij dan op Instagram en Facebook!

Samenwerken?

 Leuk! Vul het contactformulier in of stuur een mail naar eenbeetjehippie@gmail.com.

Copyright ©

Wil je mijn content delen? Neem dan eerst even contact met mij op!