Over

Even voorstellen

Mijn naam is Anouk, ik ben 27 jaar en ik woon in de buurt van Rotterdam, samen met rode krullenbol Mario, dreumes Soof en onze twee poezen Pip en Boef.

5

En ja, ik ben een beetje hippie. Ik houd namelijk van draagdoeken, wierook, gezond (en suikervrij) eten, kampvuurtjes, houten speelgoed, moestuinieren en kamperen.

En omdat ik ook van schrijven houd, heb ik besloten te starten met een blog. Een plek vol leesvoer over bewust ouderschap, voeding en lifestyle!

Geitenwollensokkenmoeder

Je zou mij stiekem best een geitenwollensokkenmoeder kunnen noemen.
Bewust, natuurlijk en onvoorwaardelijk zijn termen die ons ouderschap kenmerken. Dit betekent vooral dat wij het belangrijk vinden dat Soof de vrijheid krijgt zichzelf te ontwikkelen, los van onze verwachtingen als ouders. Zij is goed zoals ze is, wij zijn er niet om op te voeden maar om te begeleiden in het opgroeien.
We brengen veel tijd door in de buitenlucht, spelen vooral met natuurlijke materialen, volgen haar behoeftes en doen niet aan straffen en belonen.
Dat klinkt misschien allemaal wat vaag en ingewikkeld, maar in mijn blogs vertel ik je hoe wij deze visie toepassen in de dagelijkse praktijk!

Vet gezond

Ik houd enorm van lekker en gezond eten.
En dat doe ik zo veel mogelijk puur, suikervrij en koolhydraatarm.
In plaats van suikers eet ik lekker veel (gezonde) vetten. Hierdoor voel ik mij fit, blijf ik op gewicht en blijven mijn gevoelige darmen ook blij.
De keuken is een van mijn favoriete plekken in huis en ik houd van experimenteren met eten. In mijn blogs vind je dan ook allerlei lekkere en vet gezonde recepten!

Lifestyle

Mooie ervaringen vind je overal. Zowel op reis als thuis, of juist door terug te gaan naar jezelf.
En of het nu gaat om een telefoonloos weekend, nieuwe slaapkamer, heerlijke vakantie in Italië of een fijn speelhoekje in de woonkamer, overal valt iets inspirerends en fijns in te ontdekken. In mijn lifestyle blogs deel ik mijn ervaringen rondom interieur, reizen en persoonlijke groei!

Oh ja, zin in meer beeld bij de verhalen?
Check dan mijn Instagram en Facebookpagina!
Enjoy!